söndag 7 september 2008

Helgen

Efter en sjukt ball vecka med många roliga saker som man gjort varje dag så har man nu kommit hem till lägenheten igen. Bodde hos morsan några dagar för att få tillgång till bilen. Ska bli kul o börja jobba imorn med, har riktigt nära till jobbet nu, tar bara 5 min med cykel.
I fredags var det firmafest med manpower på Harrys inne i stan. Började dricka vid 5 tiden och vi hade riktigt skoj där. Längtar tills nästa firmafest! Efterdet drog jag o Tompa vidare till Julia som fyllde år. Vi blev några stycken till och vi slutade kvällen inne på Azalee som vanligt, börjar bli stammstället nu.

I lördags så var jag nere på Ikea för att hämta ut nya skruvar till en bokhylla jag fått av Ina o Jonas, tack för den! Men när jag väl kom till Ikea så hade dom slarvat bort mina skruvar någonstans så jag fick en gratis måltid i deras resturang som kompensation. Wohoo nu slipper jag laga mat en dag! Men fick beställa nya skruvar iaf. På kvällen var jag hemma hos Henke och mixade sen blev det Casinot i några timmar.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Tog en cykeltur i området o rekade lite. Ska kanske ut o träffa nån senare, men vi får se.

Inga kommentarer: