onsdag 17 september 2008

Orkan i rummet kanske

När larmet på mobilen började tjuta imorse så for jag upp på studs. Brukar aldrig göra det. Skulle iaf stänga av telefonen för hatar alarmsignalen, men hade ju glömt att jag satt mobilen på laddning igårkväll och att sladden låg bakom min vanliga väckarklocka o en bordslampa, så när jag fort som fan flög upp ur sängen o tog tag i mobilen o rev ut den ur fönsterkarmen så åkte allat annat med ner i golvet. Tror grannarna under vaknade av smällen haha. Sen la jag mig bara tillbaka i sängen o somnade om i 10 min. Får väl ta o städa upp allt ikv.
Snart dans o helg nu! Wohoo

3 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, hallå där gamle vän! Låter som om du är lite vild av dig om mornarna? Du har börjat göra dig hemmastadd i lägenheten nu eller? Är det dans i helgen? ;)
/Kram! =)

Anonym sa...

(svar) Ja visst var den! Den var super! Mitt nya hem om jag får jobbet ja, men det säger vi att jag får;) Hur är det annars med dig numera?

Anonym sa...

Tack, jag hoppas också! Okej, jag visste inte att du tränade dans? Vad är det för slags dans? Du kanske kan lära mig lite sköna moves sen?;) Friidrotten är lagd på hyllan, men inte löpningen! Aldrig i livet! Men friidroten gav så mycket skador, den va inte värd den operation jag skulle behöva genomgå om jag ville tävla på samma nivå som jag gjorde tidigare.

Vi borde ses någon dag Axel, tycker det är jättekul att vi fått kontakten igen =)