lördag 20 september 2008

We´re going down

Helgen började på ett annorlunda sett den här gången. Först ut var på jobbet igår. Satt 3 meter upp på en halvtaskig trästege och klippte bort gammla kablar från en nerlagd skola när jag plötsligt klippe fel och släckte ner hela bygget. Blev en liten smäll men de löste sig. Byggarna blev nog glada över 5 mins bensträckare även om dom inte lät så glada då :P
Sen imorse när jag skulle börja dammsuga så skulle ju proppen smälla och släcka ner hela lägenheten. Sitter nu på en större säkring o de känns beskyddande =) Får hoppas resten av helgen blir lika spännande haha.
Ikv ska man hem till Philip o stanna över där hela natten, it´s gonna be lika Svedala ´04 all over again! Och imorn börjar ju Andra Avenyn sändas igen, äntligen! Det ska bli skoj.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bor Philip i Svedala? Tyckte jag såg honom en dag men trodde inte det var han. Men det var det kanske i så fall? Jag jobbar i Svedala! Förresten, du och elektricitet verkar inte gå ihop Axel... =)

Anonym sa...

(svar) jaså, ja det är möjligt både och! Jag bugar;) Jag är riktigt nöjd själv! haha=) Annars är allt finfint med mig, har jobbat idag och agerat som taxichafför till de gamla som varit över här idag! Så ett besök utan gamla bettan dessvärre;) Hur är det med dig då? Återhämtat dig efter dammsugarinsidenten? =)