söndag 19 oktober 2008

Fest och fika

Vilken helg det har varit! Blir alltid lika galet, hittar ju alltid på roliga saker så.
I fredags vann jag på pokerkvällen, sen sov jag galet länge till igår. Vaknade halv 2 på eftermiddagen men var helt slut efter hela veckans fikande och jobbande :P
I gårkväll var jag hemma hos Henke och firade hans 22 årsdag. Galet ball blev det, trevligt sällskap hade man med. Kom upp lagom tidigt idag, gick upp vid 11 och sen åkte jag in till stan för att fika med pappa. Var ju ett tag sen man träffade honom så det var kul att ta en fika tillsammans. Nu ska man iväg till Ina och Jonas för att titta och kanske hämta det efterlängtade köksbordet. Hur ska det gå, ska Axel få sitt köksbord till slut? Vilken kliffhanger detta kommer bli! Ska iaf hyra släp tillsammans med Viktor så nåt måste vi ju ta med oss hem, blir nog en fika till sen. Och sen ska man träffa Felix ikv, fika fika med honom med kanske! Jag kommer ligga som ett nervvrak i sängen ikv efter allt kaffe känns det som, är redan smådarrig efter dagens kopp.

2 kommentarer:

Anonym sa...

(svar) Ja, det får vi banne mig göra! Någon rätt får det ju vara i detta samhälle :P Min helg har varit SUPERDUPER! Checka min blogg så får du ett smakprov, hur har du själv haft det vännen?

Anonym sa...

(svar) Njae, men vill helst ha en kaka liksom så att man slipper alla former. Det är mycket bekvämare att hälla ner all smet i en stor form än att hålla på och tramsa med formerna! Sedan får de ju välja storlek på biten om det är en kaka ;)